Onnellinen päästä varpaisiin

Tietoja

Hei!

Koska en halua osallistua piilomainonnan harjoittamiseen, haluan kertoa sinulle, että osa blogista löytyvistä linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä.

Affiliate-linkit ovat yhteistyökumppaneideni tuotteita tai palveluita, jotka olen ensin itse todennut niiiin hyväksi, että haluan niitä suositella eteenpäin. Jos kyseessä on tavallisen linkin sijaan siis affiliate-linkki, tarkoittaa tämä myös sitä, että tuote on sinulle samanhintainen riippumatta siitä, mitä kautta sen ostat, mutta ostamalla linkkini kautta autat samalla minua omissa unelmissani, sillä saan provision jokaisesta kauppaan johtaneesta ostosta. Kiitän siis sinua, joka haluat auttaa minua saavuttamaan omia unelmiani näin <3

Olen aikaisemmin herkästi auttanut muita tiedottamaan erinäisistä tapahtumista yms, mutta kokemuksesta viisastuneena en halua enää suositella mitään sellaista, mitä en ole itse aiemmin kokeillut ja hyväksi todennut. Minulle on hyvin tärkeää, että suosittelemani palvelut tai tuotteet vastaavat myös omaa arvomaailmaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti