Onnellinen päästä varpaisiin

lauantai 13. kesäkuuta 2015

ToivelistaOletko listannut koskaan paperille ylös asioita, joita haluat tehdä lyhyellä tai pitkällä aikajänteellä? Onko sinulla toivelista ehkäpä jo tälle kesälle? Entäpä elämän pituinen toivelista?

Toivelista (engl. bucket list) on saanut inspiraationsa samannimisestä Jack Nicholsonin ja Morgan Freemanin tähdittämästä elokuvasta, jonka suomenkielinen nimi on "Nyt tai ei koskaan". Siinä miehet kirjoittavat ylös asioita, joita haluavat tehdä ennenkuin "heittävät lusikkansa nurkkaan".

Toivelistastasi voi löytyä ns. ulkoisia asioita, kuten ulkomaanmatka tai halusi oppia ratsastamaan. Sisäisiä asioita voivat olla esimerkiksi esiintymispelon voittaminen osallistumalla stand-up koe-esiintymiseen tai kirjan kirjoittaminen. Listalle voit laittaa asioita, jotka saavat sydämesi pomppimaan ihanasti jännityksestä ja lauman perhosia pörräämään vatsaasi.

Minulle toivelista on lista, joka muistuttaa minua omista unelmistani. Laitathan kommenttiriville oman listasi, tai linkin oman blogisi toivelistaan, kiitos <3

Pirjon toivelista

  1. Lomaile Italiassa
  2. Opi espanjaa perusteellisesti
  3. Opi päälläseisonta
  4. Opi vatsatanssia
  5. Telttaile yö ulkona... hyi kamala, tässä mennään mun mukavuusalueen yli.. :o)
  6. Kirjoita kirja itsellesi
  7. Käy uudelleen Saana-tunturin huipulla hyvien ystävien kanssa
  8. Opi tekemään keramiikkaa
  9. Kudon oman matto
  10. Juokse 10 kilometriä putkeen
Melko pienet asiat saavat minut iloiseksi. Käyn päivittelemässä tätä listaa sitä mukaan, kun jotain uutta ja ihanaa pulpahtaa mieleeni, tai kun olen saanut toiveen toteutettua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti