Onnellinen päästä varpaisiin

torstai 10. heinäkuuta 2014

Vielä 10 asiaa, jotka ovat onnellisuutesi esteinä


Lue tästä ensimmäiset ja toiset 10 asiaa...

20. Älä tuhlaa aikaasi selittämällä itseäsi muille


Ystäväsi eivät todellakaan tarvitse sitä, eikä meillä ole valtaa siihen, mitä muut meistä ajattelevat. Vaikka teet millaisia taikatemppuja, ihmiset pitävät sen oman mielipiteensä sinusta jokatapauksessa, joten miksi vaivautua? Tee niinkuin sydämessäsi koet oikeaksi.

@Shutterstock


21. Lopeta tekemästä samoja asioita yhä uudestaan ja uudestaan


Kun sinulla on eniten kiire, on sinulla eniten kiire pysähtyä. Hengitä syvään, vaikka kolmesti ja huomaa sen rentouttava vaikutus. Jos toistat itseäsi, saat samoja tuloksia. Joskus on hyvä ottaa etäisyyttä asioihin, jotta voi nähdä metsän puilta.

@Shutterstock


22. Näe kauneus pienimmissäkin hetkissä


Nauti pienistäkin asioista, sillä joku päivä voit huomata juuri niiden olleen niitä isoja asioita. Elämäsi parhaat palaset koostuvat juuri niistä pienistä hetkistä, joita vietät hymysuin sinulle merkityksellisten ihmisten kanssa.

@Shutterstock


23. Lakkaa yrittämästä tehdä kaikesta täydellistä


Tosi maailma ei palkitse perfektionismia, se palkitsee ihmiset, jotka saavat asiat tapahtumaan.

@Shutterstock


24. Lakkaa kulkemasta sitä helpointa tietä pitkin


Elämä ei välttämättä ole helppoa, erityisesti kun haluat saavuttaa jotain merkityksellistä. Älä siis valitse helpointa reittiä. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa.

@iStock


25. Älä teeskentele kuin kaikki olisi hyvin silloin, kun ei ole


Se on ihan ok välillä romahtaa hetkeksi. Ei kukaan oikeasti oleta sinun olevan vahva koko ajan, eikä ole mitään tarvetta teeskennellä, että kaikki menisi tosi hyvin koko ajan. Sinun on hyvä opetella olemaan huolehtimatta siitä, mitä muut sanovat. Itke, jos itkettää. Se on vapauttavaa. Mitä pikemmin koet tunteesi tukahduttamatta niitä, sitä nopeammin hymyilet jälleen.

@Shutterstock


26. Lopeta muiden syyttely ongelmistasi


Onnellisuutesi ja unelmiesi saavuttaminen riippuu siitä, miten hyvin otat vastuuta omasta itsestäsi. Kun syytät muita - oli syypäät sitten ihmiset tai olosuhteet, kiellät silloin oman vastuusi ja tietyllä tavalla annat muiden hallita elämääsi.

@Shutterstock


27. Lopeta olemasta kaikkea kaikille


Se on mahdoton tehtävä ja poltat itsesi loppuun tuossa tuokiossa. Kun keskityt saamaan hymyn vain yhden henkilön kasvoille kerrallaan, muutat maailmaa. Et ehkä koko maailmaa, mutta ainakin heidän maailman, joten kavenna fokustasi.

@Shutterstock


28. Lakkaa murehtimasta liikaa


Murehtiminen ei vie pois huomisen taakkoja, mutta se vie ilon tästä päivästä. Yksi keino arvioida murheiden astetta on kysyä itseltään “Onko tällä asialla merkitystä vuoden päästä? Oikeasti? Entä kolmen vuoden päästä? Viiden?” Jos vastaat kieltävästi, ei se ole murehtimisen arvoista tänäänkään.

@Shutterstock


29. Älä keskity niihin asioihin, joiden et halua tapahtuvan


Keskity niihin asioihin, joiden haluat tapahtuvan. Positiivinen ajattelu on menestystarinoiden eturintamassa. Kun heräät joka aamu ajatukseen “Mitä ihmeellistä ja ihanaa tänään tapahtuu?” opetat mieltäsi keskittymään enemmän hyviin asioihin, sillä mitä enemmän keskityt hyvään elämässäsi, sitä paremmin niitä huomaat.

@Shutterstock


30. Lakkaa olemasta kiittämätön


Herää joka aamu päivääsi tuntien kiitollisuutta elämästäsi, riippumatta siitä olotilasta missä olet. Jossainpäin joku epätoivoisesti kamppailee omastaan. Sen sijaan, että keskittyisit miettimään asioita, joita sinulta puuttuu, keskity huomioimaan asiat, joita sinulla on.

@Shutterstock
Tämä teksti on käännetty todella vapaasti ja pirjomaisesti.

Alkuperäinen lähde: http://www.lifebuzz.com/just-stop/#!SgbmT

2 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitus! Tässä on hienoja huomioita tielle kohti onnellisuuta. Vaikka elänkin onnellisena jokaisesta päivästä nauttien, tästä jutusta löytyy pohdittavaa ja ajateltavaa... "Lakkaa olemasta kaikkea kaikille"... niin lohdullista, siinä on opittavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinikello <3 Ja tuo on tärkeä huomio, mitä sanot, eli meidän ei tarvitse olla kaikkea kaikille. Sen sijaan voi keskittyä miettimään, mitä haluaa olla ja kenelle :o) Miten voi esim. laittaa hyvän kiertämään tms.

      Poista