Onnellinen päästä varpaisiin

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Toiset 10 asiaa, jotka ovat onnellisuutesi esteinä


Lue tästä aikaisemmat 10 asiaa...


11. Älä käy tyhjäkäynnillä


Jos mietit liikaa asioita, kehittelet pian aikaa ongelmia, joita ei ollut alunalkaen olemassakaan! Arvioi tilanteet ja toimi päättäväisesti. Kieltäminen ei ratkaise ongelmaa, saati vie sitä pois. Kehittyminen vaatii riskien ottamista. Piste. Haparoimalla on hankalampi päästä perille. Kun olet läsnä hetkessä, mielesi ei murehdi menneitä, eikä pelkää tulevia.

©Shutterstock


12. Lakkaa ajattelemasta, ettet olisi valmis


Harva meistä kokee olevansa 100% valmis uuden mahdollisuuden äärellä, sillä useimmat suurimmista mahdollisuuksistamme elämässämme vaativat meitä kasvamaan ulos mukavuusalueeltamme, mikä tarkoittaa sitä, että koemme ensin hieman ei-niin-kivoja-fiiliksiä.

©Shutterstock


13. Lakkaa ajautumasta suhteisiin vääristä syistä


Valitse viisaasti ja sydämellä ihmissuhteesi. On oikeasti parempi olla vaikka yksin kuin tuhoisassa suhteessa. Ei ole kiirettä. Jos jokin on tarkoitettu kohdallesi, se tapahtuu - juuri oikeaan aikaan, juuri oikean ihmisen kanssa ja parhaasta mahdollisesta syystä. Rakastu siis silloin, kun olet valmis, älä silloin, kun tunnet olosi yksinäiseksi.


©Shutterstock


14. Vanhojen suhteidesi toimimattomuus ei ole todiste siitä, ettei uusi suhde voisi toimia


Elämässämme jokaisella kohtaamisella on tarkoituksensa. Voit huomata osan ihmissuhteistasi koetelleen ja testanneen sinua, olet voinut kokea hyväksikäyttöä, jotkut ihmissuhteistasi ovat opettaneet sinua. Mikä tärkeintä; ne kaikki omalla tavallaan tuovat esille sen parhaan sinussa.

©Shutterstock


15. Lopeta muita vastaan kilpailu


Tiedätkö takuuvarman keinon, jolla saa itsensä alakuloon sadasosasekunnissa? Näin käy, kun vertailet itseäsi muihin ja luulet, että muilla menee paremmin kuin sinulla. Mitäpä jos keskittyisit vain omaan itseesi ja siihen, miten voit ehkä parantaa jotain elämässäsi vaikka yksi asia kerrallaan eteenpäin? Menestymisessä ja onnistumisessa kilpailet vain itsesi ja ainoastaan itsesi kanssa.


©Shutterstock


16. Jätä kateus taaksesi


Kateudella voit tehdä melken jo taidetta keskittymällä laskemaan muiden siunauksia omiesi sijaan. Osta sievä pikku vihkonen ja aloita kiitollisuuspäiväkirjan pitäminen. Sen avulla opit helposti arvostamaan niitä siunauksia mitä sinulla jo on ja pääset kateudesta eroon.

©Shutterstock


17. Lopeta valittaminen ja itsesi sääliminen


Elämä heittelee eteemme haasteita ihan tarkoituksella - ohjatakseen sinua siihen suuntaan, mikä on sinulle tarkoitettu. Et välttämättä näe tilanteen kokonaisuutta ja kaikkia palasia juuri silloin, kun asiat tapahtuvat ja koettelemukset voivat tuntua kovilta. Mieti hetki niitä haasteita, joita olet elämäsi varrella kokenut. Mitä olet oppinut niistä? Mitä valintoja olet tehnyt elämässäsi niiden kokemusten perusteella? Usein saatat jälkikäteen vasta huomata miten ne ovat johdattaneet sinut parempiin kokemuksiin, parempaan elämänlaatuun ja tilanteisiin, joten hymyile!


©Shutterstock


18. Heitä kaunankantaminen tähän paikkaan


Ethän elä elämääsi viha sydämessäsi. Päädyt vahingoittamaan itseäsi enemmän kuin ihmisiä, joita vihaat. Anteeksianto ei tarkoita väärien asioiden pitämistä oikeana, vaan se on sitä, että et anna menneisyytesi tapahtumien pilata koko elämääsi. Anteeksianto on vastaus! Päästä irti, löydä mielenrauha ja vapauta itsesi! Ja muista, ettei anteeksianto ole vain muita ihmisiä varten, vaan se on armelias teko myös itsellesi.

©Shutterstock


19. Älä ajaudu “juupas-eipäs” -väittelyihin muiden kanssa


Sinulla on oikeus mielipiteeseesi, kuten meillä muillakin. Mielipideväittelyissä ei ole voittajia.

©Shutterstock


20. Älä tuhlaa aikaasi selittämällä itseäsi muille


Ystäväsi eivät todellakaan tarvitse sitä ja ne muut ajattelevat kuitenkin mitä ajattelevat. Vaikka teet millaisia taikatemppuja tahansa, ihmiset pitävät oman mielipiteensä sinusta jokatapauksessa, joten miksi vaivautua? Tee niinkuin sydämessäsi koet oikeaksi. Opettele huomaamaan ennemmin ne, jotka rakastavat sinua ehdoitta, kuin ne, jotka eivät näin tee.

©Shutterstock

Tämä teksti on käännetty todella vapaasti ja pirjomaisesti. Lue myös seuraavat 10 asiaa :o)


Alkuperäinen lähde: http://www.lifebuzz.com/just-stop/#!SgbmTEi kommentteja:

Lähetä kommentti