Onnellinen päästä varpaisiin

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Suklainen vadelmamousse

Mikäs sen ylellisempää kuin suklainen vadelmamousse lounaaksi?


Vadelmasuklaamousse

  • pieni kourallinen liotettuja manteleita (voit korvata mantelit myös 1/2 avokadolla)
  • 1/2 banaani
  • 1/2 dl vadelmia
  • 1 rkl raakakaakaojauhetta
  • 1 tl ruusunjuurijauhetta
  • 1 dl riisiproteiinijauhetta + 1 tl vaniljajauhetta taikka sitten vaan 1 dl vaniljanmakuista proteiinijauhetta
  • pakuriteetä tai vettä
  • 1 rkl chia-siemeniä
  • 1 tl kaakaonibsejä
Soseuta kaikki ainekset nibsejä lukuunottamatta blenderissä. Huomioithan, että jos käytät vaniljanmakuista protskujauhetta, ei sitä voine enää kutsua raakaruuaksi keinotekoisten makeutusaineiden vuoksi. Laita pakuriteetä tai vettä vain sen verran, että saat moussemaisen koostumuksen. Jos tulee vahingossa litkua, niin lisää hieman chiasiemeniä ja anna chiasiementen muodostaa geeli, jolloin moussen rakenne tukevoituu. Koristele mousse kaakaonibseillä ja vadelmilla. Voit lisätä sekaan myös villiyrttejä, kuten olen tässä lisännyt karvasmantelin makua pihlajanlehdillä.



2 kommenttia: