Onnellinen päästä varpaisiin

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

10 asiaa, jotka ovat onnellisuutesi esteinä

1. Lakkaa viettämästä aikaa ”väärien” ihmisten kanssa


Elämä on liian lyhyt vietettäväksi sellaisten ihmisten kanssa, jotka imaisevat ilon sinusta. Sinulla ei pitäisi olla tarvetta taistella tilaa itsellesi. Älä ikinä, koskaan milloinkaan määritä itseäsi jonkun sellaisen mukaan, joka jatkuvasti ylenkatsoo sinua. Me kaikki olemme täällä samalla linjalla - kukaan ei ole meidän ylä- eikä alapuolella. Kenen seurassa voit olla oma itsesi? Kenen seurassa voit kertoa, milloin ottaa päähän ja itkettää?

©Shutterstock


2. Lakkaa pakoilemasta ongelmiasi


Kohtaa ongelmasi. Se ei ole helppoa. Maailmasta ei löytyne ihmistä, joka kykenisi ottamaan jokaisen iskun vastaansa mukisematta. Meitä ei ole luotu ratkaisemaan ongelmaa kuin ongelmaa sekunnissa. Tunteissa ei ole mitään väärää. Ne ovat tärkeitä. Tunteiden avulla tulet tietoiseksi tarpeistasi. Kun siis kiukuttaa, surettaa, masentaa, kysy itseltäsi: Mitä minä tällä hetkellä tarvitsen? Siinä on koko elämän riemu - kohdata ongelmat, oppia, hyväksyä ja ratkaista ne ajan kuluessa. Kokemukset muokkaavat meidät siksi ihmiseksi, joka me olemme.

©Shutterstock


3. Lopeta valehtelu itsellesi


Voit valehdella vaikka koko maailmalle, mutta et voi valehdella itsellesi. Elämämme paranee, kun uskaltaudumme mukavuusalueen ulkopuolelle. Ensimmäinen ja kaikista vaikein haasteemme on olla rehellinen itsellemme.


©Shutterstock


4. Lakkaa siirtämästä omia tarpeitasi aina taka-alalle


Rakastaessasi ja huolehtiessasi muista, voit huomata kadottavasi itsesi ja unohtaa, että myös sinä olet arvokas. Auta toki muita omien voimavarojesi puitteissa, mutta muista huomioida myös itsesi. Jos sinulla on ollut haaveita toteuttaa joku unelmasi ja tehdä jotain, minkä koet todella merkitykselliseksi, voisiko sen toteuttamisen hetki olla nyt?


©Shutterstock


5. Lopeta olemasta joku, mikä et ole


Yksi elämän suurimmista haasteista on olla oma itsensä maailmassa, joka yrittää tehdä sinusta mahdollisimman samankaltaista muiden kanssa. Joku on aina kauniimpi, joku on aina siistimpi, joku älykkäämpi, nuorempi, mutta he eivät koskaan ole sinä. Ethän muutu sen vuoksi, että ihmiset alkaisivat pitää sinusta. Ole oma itsesi ja oikeat ihmiset rakastuvat oikeaan sinuun!


©Shutterstock


6. Päästä irti menneestä


Et voi aloittaa uutta tarinaa elämässäsi, jos sinnikkäästi vain pysyttelet vanhoissa tarinoissasi. Sori.


©Shutterstock

7. Älä pelkää tehdä virheitä


Se, että teet jotain, joka ei mene niinkuin Strömssössä on kuitenkin kymmenen kertaa parempi kuin se, ettet tee mitään. Jokainen onnistuminen kätkee taakseen erinäisen määrän epäonnistumisia ja jokainen epäonnistuminen vie eteenpäin kohti onnistumista. Mieti hetki, kadut varmasti enemmän niitä asioita, joita et tehnyt kuin niitä, mitä teit.


©Pirjo Isorinne - Juuh, hyvää oli, vaikka kamalalta
näytti. Katso tästä Monalisa's cakes sivulta,
miltä kakun olisi kuulunut näyttää

8. Lakkaa syyllistämästä itseäsi vanhoista virheistäsi


Olemme saattaneet rakastua ”väärään” tyyppiin ja ehkä itkeneet ”väärien” asioiden perään, mutta vaikka kuinka asiat menisivät pieleen, on yksi asia varma: virheet auttavat meitä löytämään ne asiat, jotka ovat meille hyvästä. Me kaikki teemme virheitä, meillä kaikilla on haasteita, kadumme menneisyydessä tapahtuneita asioita. Mutta! Sinä et ole sinun virheesi, sinä et ole sinun haasteesi, sinä olet tässä nyt ja sinulla on voima vaikuttaa päivääsi ja tulevaisuuteesi. Jokainen tapahtuma elämässäsi pienintä yksityiskohtaa myöten valmistelee sinua hetkeen, joka on vasta tulossa.


©Shutterstock


9. Lopeta onnen ostaminen


Monet haaveilemistamme asioista ovat kalliita. Eikös olekin kuitenkin niin, että ne elämämme kaikista tärkeimmät asiat ovat täysin ilmaisia, kuten rakkaus, nauru ja unelmiemme toteuttaminen. .... tai no, unelmien toteuttaminen voi olla hyvinkin kallista, mutta se ilo! Se on ilmaista!


©Shutterstock


10. Kukaan muu ei tee sinua onnelliseksi


Jos et ole onnellinen sen tyypin kanssa, joka olet sisälläsi, et tule löytämään onnea kenenkään kanssa. Sinun täytyy ottaa vastuu itsestäsi ja onnellisuudestasi, ennenkuin voit jakaa sen kenenkään kanssa.

©Shutterstock


Tämä teksti on käännetty todella vapaasti ja pirjomaisesti. Tässä olivat ensimmäiset 10 neuvoa ja toiset 10 neuvoa löydät klikkaamalla :o)

Alkuperäinen lähde: http://www.lifebuzz.com/just-stop/#!SgbmT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti